Το 1ο site γάμου στην Ελλάδα

21 χρόνια λειτουργίας, με χιλιάδες ζευγάρια – επισκέπτες

Από το 2001 το gamosorganosi είναι ο πιο πλήρης και ενημερωμένος οδηγός αγοράς για τον γάμο και την βάπτιση. Σε ένα σύγχρονο και ευκολόχρηστο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων κατηγοριοποιημένες σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν από την διοργάνωση ενός γάμου ή μίας βάπτισης. Εκτός από τις κατάλληλες επιχειρήσεις, οι επισκέπτες του gamosorganosi βρίσκουν πολλά tips, συμβουλές αλλά και ιδέες.

Στο dexiosi.gr το μελλόνυμφο ζευγάρι μπορεί να βρει τους επαγγελματίες που χρειάζεται για να οργανώσει την δεξίωση του. Χώροι δεξιώσεων, catering, και dj’s είναι συγκεντρωμένα εδώ. Μεγάλο πλεονέκτημα του dexiosi.gr αποτελεί η άμεση και εύκολη επικοινωνία των ζευγαριών με τους επαγγελματίες μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

Το nifika.gr είναι ο παράδεισος της μέλλουσας νύφης, η οποία μπορεί να βρει το νυφικό των ονείρων της ανάμεσα σε δεκάδες οίκους και σχεδιαστές νυφικών. Με λίγα κλικ η νύφη έχει την δυνατότητα να κάνει μια εικονική βόλτα στα μαγαζιά να κλείσει εύκολα το ραντεβού της καθώς και να εμπνευστεί από πραγματικές νύφες.

Το wedding-photographers.gr είναι το απόλυτο εργαλείο για τα μελλόνυμφα ζευγάρια στην σημαντική αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματία φωτογράφου για τον γάμο τους. Μέσα από την σύγχρονη λειτουργία και το όμορφο περιβάλλον της η πλατφόρμα προσφέρει στα ζευγάρια την δυνατότητα να δουν δείγμα δουλειάς των προβαλλόμενων φωτογράφων , να εμπνευστούν από πραγματικούς γάμους αλλά και να γλιτώσουν πολύτιμο χρόνο στην αναζήτηση και την τελική επιλογή τους , χρησιμοποιώντας την φόρμα διαθεσιμότητας με βάση την ημερομηνία και τον τόπο του γάμου τους.

Στο Nyfika.gr μια μέλλουσα νύφη μπορεί να βρει το νυφικό που ονειρεύτηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις, οίκων νυφικών και σχεδιαστών!Επιπλέον μπορεί να κλείσει εύκολα τα ραντεβού της, στην σωστή χρονική περίοδο, μέσα από την δική της σελίδα! Τέλος μπορεί να διαβάσει την ειδική στήλη όπου πραγματικές νύφες μοιράζονται την εμπειρία εξυπηρέτησης από τα καταστήματα νυφικώ!

Προβάλλεται την επιχείρηση σας

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας λύσουμε οποιοδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Εκατοντάδες μελλόνυμφοι ψάχνουν καθημερινά στις ιστοσελίδες μας για να βρουν τα προϊόντα και τις αντίστοιχες επιχειρήσεις που ταιριάζουν στα θέλω τους. Μην χάνεται χρόνο! Δώστε τους την ευκαιρία να δουν την δουλειά σας και σας επιλέξουν!

Ενημερώστε με!

Μην χανόμαστε!

Που θα μας βρείτε;

Βασ. Ηρακλείου 3,
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624

Πότε θα μας βρείτε;

Δευ – Παρ …… 10 πμ – 5 μμ
Σαβ, Κυρ …… Πάμε για κανένα τσίπουρο…

Τηλέφωνο

2310 253 111

Email

info@sop.gr